INGREDIENTE

120g faina alba de grau
o lingura zahar sau sirop de artar (optional sau in functie de preferinte)
65g unt rece
½ mango taiat cubulete
aprox 30g fulgi de cocos

MOD DE PREPARARE

Intr-un bol, amestecam faina cu zaharul apoi punem untul rece taiat cubulete. Framantam cu varful degetelor pana obtinem un aluat nisipos. Incepem sa framantam aluatul pana reusim sa formam o bula. Daca vom strange aluatul cu mana si-l vom presa bine, vom reusi.
Invelim bila de aluat in folie alimentara si il bagam la frigider pentru o ora.


Scoatem aluatul si il intindem pe planul de lucru presarat cu faina astfel incat sa obtinem o foaie de aprox 0.2cm grosime. Este un aluat destul de nisipos iar miscarile pentru intinderea lui trebuie sa fie scurte sus-jos, altfel se va rupe. Daca este dificil sa-l intindeti, atunci rupeti bucatele din ele, formati bilute pe care le aplatizati in tava pe hartie de copt.

Decupam cerculete pe care le punem in tava pe hartie de copt. Pe fiecare cerculet punem bucatele de mango si presaram fulgi de cocos.

Coacem in cuptorul preincalzit la 190 grade C pentru aproximativ 15-20 min sau pana incep sa se rumeneasca (caldura sus-jos fara ventilatie).

Ies nemaipomenit de gustosi, fragezi si usor crocanti. Pofta mare!