INGREDIENTE

200 g faina de orez
20 ml lapte de vaca 3.5% grasime
jumatate lingurita praf de copt bio
1 varf cutit bicarbonat sodiu – optional
1 lingura sirop artar
50 g unt rece taiat cubulete

MOD DE PREPARARE

Punem in blender faina amestecata cu praful de copt, bicarbonatul, untul bucati si pulsam pana obtinem o masa sfaramicioasa.

Scoatem din blender compozitia si o rasturnam intr-un castron.

Adaugam lingura de sirop si laptele, apoi amestecam cu mana si formam o bila de aluat.

Dam bila de aluat la congelator pentru 7 minute. Scoatem aluatul si rupem bucati din el formand bilute.

Aplatizam bilutele cu mana sau cu tocatorul de snitele (eu l am folosit pentru a da o forma mai frumoasa) si le asezam in tava pe hartie de copt.

Coacem biscuitii la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 20 minute.

Pofta mare!