INGREDIENTE:

1 ou
70 g brânza de vaci sau branza de casa/ricotta
5 linguri lapte de vaca 3.5% grasime
50 g ulei de cocos (pe care l-am topit)
2 linguri de mix de semințe si fructe uscate râșnite (semințe de floarea soarelui, semințe de susan, semințe de dovleac, goji etc)
1 lingura mare de merisoare tocate marunt
100-120 g făina alba de grau
1 lingurița praf de copt bio

 

MOD DE PREPARARE:

Am amestecat oul cu restul ingredientelor. Ultima oara am pus făina cu praful de copt.

Am întins aluatul pe blatul de lucru pudrat cu făina si am decupat biscuitii.

Pentru o manevrare mai ușoară, puteți pune aluatul putin la frigider inainte de a decupa.

Am pus biscuitii in tava pe hartie de copt si am băgat la cuptor pana s-au rumenit putin.

* Ies moi!

Pofta buna!