Ce sa faci cand vrei ceva dulce, bun si pentru copil, si nu ai fost la cumparaturi?
Te adaptezi si faci niste biscuiti de casa cu branza si smantana!

INGREDIENTE
180 gr branza de vaci cu smantana
180 gr faina
2 linguri fulgi de migdale
1 ou
1/2 lingurita praf de copt
1 lingurita de miere
un praf de scortisoara
un praf de carob


MOD DE PREPARARE
Simplu: am pus amestecul de branza cu smantana intr-un vas, si am incorporat pe rand…oul, migdalele zdrobite bine, si mixul de faina cu praf de copt ( eu cern de fel…cu o sita, usor si rapid).
Am pudrat masa cu putina faina si am intins o foaie de 0.5 cm grosime.
Am asezat „veveritele” decupate cu grija intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am bagat la 170-180 gr pana s-au rumenit usor pe ambele parti.
Le-am lasat 5-10 minute la racit, le-am uns cu miere si pudrat cu scortisoara si carob.
Alaturi de lapte…o minunatie!
Pofta buna!