Ce sa faci cand vrei ceva dulce, bun si pentru copil, si nu ai fost la cumparaturi?
Te adaptezi si faci niste biscuiti de casa cu branza si smantana!

INGREDIENTE

180 g branza de vaci cu smantana
180 g faina alba de grau
2 linguri fulgi de migdale
1 ou
1/2 lingurita praf de copt
1 lingurita de miere
un praf de scortisoara
un praf de carob

 

MOD DE PREPARARE

Simplu: am pus amestecul de branza cu smantana intr-un vas, si am incorporat pe rand…oul, migdalele zdrobite bine, si mixul de faina cu praf de copt ( eu cern de fel…cu o sita, usor si rapid).


Am pudrat masa cu putina faina si am intins o foaie de 0.5 cm grosime.

Am asezat „veveritele” decupate cu grija intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am bagat la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-au rumenit usor pe ambele parti, aproximativ 25 de minute.

Le-am lasat 5-10 minute la racit, le-am uns cu miere si pudrat cu scortisoara si carob.

Alaturi de lapte…o minunatie!

Pofta buna!