INGREDIENTE
200 g branza de capra nesarata
100 g unt topit
10 lingurite iaurt grecesc
5 lingurite suc de portocala
350 g faina alba
1 ou
1 lingurita praf de copt bio


MOD DE PREPARARE
Am topit untul si l-am lasat la racit. Am zdrobit cu furculita branza de capra (este foarte untoasa si nu mergea data pe razatoare) si am adaugat celelalte ingrediente: oul, iaurtul, zeama de portocale, faina
in care am incorporat praful de copt si untul topit.
Am inceput initial cu 300 g faina si aluatul a mai cerut, asa ca am mai adaugat cate putin. Am framantat bine pana nu a mai fost lipicios si l-am putut intinde cu sucitorul. Se mai adauga faina daca e necesar, dar strict cat sa se poata intinda bine.
Am intins o foaie nu foarte subtire pentru ca am vrut sa fie mai pufosi, dar nu mai groasa de 1 cm, am taiat biscuitii cu diferite forme.
Am dat la copt pe hartie de copt. Am lasat pana s-au rumenit putin.
Au iesit pufosi si fragezi!
Pofta buna!