INGREDIENTE

500g branza de vaci (a mea a fost destul de uscata)
2 galbenusuri
O lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
50g faina alba de grau
50g gris
100g fulgi de cocos
O lingurita praf de copt bio

MOD DE PREPARARE

Punem toate ingredientele intr-un vas si framantam bine pana obtinem o compozitie omogena.

Cu branza pe care am avut-o am obtinut un aluat modelabil si usor lipicios. Posibil sa difere in functie de branza.

Lasam compozitia in repaus pentru 20 de minute.

Formam bilute cat o nuca pe care le punem in tava pe hartie de copt. Daca am avut cumva o branza mai apoasa si nu putem modela bilute, atunci vom pune cu lingura compozitie in tava.

Bagam in cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, pozitia din mijloc a cuptorului.

Dupa aproximativ 20 de minute, verificam sa fie rumenite bine dedesubt si schimbam functie cuptorului cu caldura doar de sus pentru 5 minute pentru a le rumeni si deasupra.

Absolut delicioase! Pofta mare!