INGREDIENTE

50 g malai
200 mL apa
20 g unt

Pentru umplutura:

Jumatate de legatura de patrunjel
10 g unt
1 lingura parmezan ras

MOD DE PREPARARE


Punem apa la fiert, apoi adaugam in ploaie malaiul si fierbem la foc mic pentru 3 minute. Luam de pe foc, adaugam untul si lasam la racit compozitia.

Intre timp amestecam untul la temperatura camerei cu patrunjelul tocat marunt si parmezanul.

Incingem cuptorul la 200 de grade C si ne apucam de format bilutele de mamaliguta. Facem o gaura in mijloc cu ajutorul unei linguri de lemn si o umplem cu amestecul de unt, patrunjel si parmezan.

Eu am tavalit bilutele printr-un amestec de pesmet si cheddar (cate 1 lingura din fiecare). Punem bilele intr-un vas uns cu putin unt in cuptorul incins la 200 grade C pentru 10 minute. Se servesc calde.

Pofta mare!