Am pornit de la fulgii ramasi dupa ce am facut laptele de cocos din fulgi de cocos. Nu aruncam, reciclam, simplu si bun.

INGREDIENTE

50g fulgi uscati de cocos, care fiind folositi la lapte, s-au umflat si au ajuns la aproximativ 130g. Deci, 50g fulgi uscati, lasati la hidratat aproximativ 15minute in apa, cat sa ii acopere
50g fulgi de ovaz fini, pe care i-am lasat la hidratat in lapte (se poate si in apa) aproximativ 10minute
1 banana mare, coapta bine
1 lingura faina.

MOD DE PREPARARE

Am scurs bine fulgii de ovaz si i-am amestecat cu cei de cocos. Am pasat cu o furculita banana si am amestecat-o si pe aceasta, apoi am adaugat faina.

Am pus compozitia pe hartie de copt si am intins-o cu ajutorul unei spatule.

Am bagat la cuptorul preincalzit la 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie timp de 20 de minute, apoi l-am setat la 180 grade C si am mai lasat 15minute.

*nu am vrut sa iasa tari, cum sunt in general batoanele de cereale, dar puteti lasa mai mult sa se rumeneasca in cuptor.