CRISTINA BISTI

AUTOR FONDATOR

 

Vezi toate articolele

RALUCA GHERDAN

AUTOR

Pana sa devin mama nu aveam tragere si pricepere in bucatarie. Totul s-a schimbat odata cu diversificarea bebelinei, am vrut sa ii ofer doar mancare sanatoasa, sa ne schimbam si noi stilul alimentar si am avut noroc sa descopar Flaveur. De atunci gatesc zilnic cu mare drag si ma bucur enorm cand vad ca bebelina mananca cu pofta si cel mai important sanatos.

Vezi toate retetele

ANA MARIA PETRE

AUTOR

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi!
Un start bun în viața bebelușilor mei printr-o alimentație sănătoasă este un efect benefic și bun în viitor!
Flaveur susține o alimentație sănătoasă, iar eu iubesc asta!!!

Vezi toate retetele

ANDRA CONSTANTINESCU

AUTOR

Imi place mult sa gatesc, insa perioada diversificarii este una cu totul speciala. Ca orice mamica, imi doresc sa ii ofer copilului meu o alimentatie sanatoasa. Intotdeauna adaug iubire si pasiune oricarui preparat, iar rasplata o primesc zilnic… micuta ei farfurie, goala.

Multumesc, Flaveur, caci impreuna ii oferim fetitei mele cele mai sanatoase si delicioase preparate!

Vezi toate retetele

DELIA CRIVAT-TOLAN

AUTOR

Gatesc de aproximativ 15 ani, dar cu ajutorul acestui site si grup am început sa gătesc si cu ingrediente pe care nu le foloseam inainte, de aceea tin sa Multumesc FLAVEUR. Rețetele mele sunt simple si delicioase si sper sa le încercați , iar bebelușii voștri sa mănânce cu poftă.

Vezi toate retetele

MELINDA MOISE

AUTOR

Despre mine nu sunt prea multe de spus, dar despre plăcerea de a găti cred ca aș putea scrie un roman!☺ Însă în primul rând aș vrea să mulțumesc copiilor mei pentru ca datorită lor mă străduiesc sa fac mâncăruri sănătoase, care sa ii ajute sa crească frumos!! Și as mai vrea să mulțumesc din suflet Mihaelei Bogar pentru că datorită ei am ajuns în grupul acesta minunat, datorită ei și vouă #iubescflaveur!

Vezi toate retetele