DA! De la prima intalnire mi-a „aratat” cum o sa fie. De la prima ecografie 4D simteam ca o sa fie ASA, nu o ea sau un el…nu acest lucru am urmarit. Am urmarit sa vad cum este „bulina” … asa am numit acel mic bulgaras de la confirmarea sarcinii.

Bulina era agitata, a miscat rapid, des si mereu se ascundea de ecograf.
Mi-am spus sa urmaresc cele 9 luni si alte 12 ce vor urma sa vad daca mi se confirma banuielile.

Si DA…din burtica imi spunea „Mami sunt argintul viu, un titirez, plin de energie, fac doar ce vreau, nu stau la poze, o sa imi tin mainile pe fata, o sa stau cu spatele, dau din picioare multttt, pap cu pofta, dorm unde si cand vreau”…( argintul viu cum l-a numit pedi)

Cel mai performant ecograf si unul dintre cei mai buni doctori din capitala si nu am stiut cum arata 100%… mereu cu mainile la fata, mereu nani sau papi in burtica ( i-am vazut limbuta cum papa, ceva unic si emotionant), dormea mereu in colt ( sub coastele mele)… hehe si acum doarme in colt, si acum sta cu mainile pe fata!

Urmariti „mesajele ascunse”, bebeii vostri va spun de la prima poza cat de cuminiti sau nu o sa fie, cat de ascultatori sau mai putin atenti, cat de mult o sa iubeasca somnul sau o sa faca nazuri..daca dulciurile ii tin in priza sau nu ( am mancat foarte rar ceva dulce in sarcina, nu era de aici agitatia continua)!

Insa stiti ce arata toti? Ca abia asteapta sa va cunoasca, sa fie iubiti si sa iubeasca!

PS: toata sarcina a fost o surpriza, dar aceasta este o poveste pentru o alta zi