INGREDIENTE
2 pulpe de pui coquelet
2 napi
3 cepe verzi
1 cartof mic alb
O jumatate de ardei capia rosu
O jumatate de morcov ras
O jumatate de pastarnac ras
Marar
O frunza de dafin
O lingura ulei din samburi de struguri
Un usturoi verde (partea alba)
O lingura cu varf de bulion bebelusesc
2 linguri suc de rosii

MOD DE PREPARARE
Am fiert (am schimbat prima apa) coqueletul si l-am dezosat.
Am pus ceapa tocata marunt cu uleiul, apa, morcovul, pastarnacul si ardeiul capia la fiert pana s-au inmuiat iar apoi am adaugat napii rasii si cartoful alb cubulete.
Cand acestia din urma s-au inmuiat am adaugat bulionul, sucul de rosii (trebuia completat cu apa), carnea de pui tocata marunt, o frunza de dafin si usturoiul si am fiert aproximativ 5-7 minute cat sa isi imprumute gusturile. La final am adaugat marar verde!
Pofta buna!