INGREDIENTE
4 tije de apio
2 cartofi
2 morcovi
1 patrunjel radacina
1 pastarnac
2 cm de praz
2 linguri de smantana
100 mL lapte
1 lingurita de unt
Supa de porumbei (am avut congelata, ramasa de la Lasagna)
Nucsoara macinata
2 felii de paine din faina integrala facuta in casa
Ulei aromatizat cu rozmarin, salvie si oregano

MOD DE PREPARARE
Am fiert in supa de porumbei si apa legumele iar spre final am adaugat untul si laptele.
Cand toate legumele au fost fierte am lasat putin sa se raceasca si am blenduit totul. Am adaugat nucsoara macinata si doua linguri de smantana (in care am adaugat supa crema cate putin sa nu se branzeasca). Am pus totul pe foc si am fiert aproximativ inca 5 minute.
Am servit cu crutoane: am taiat patratele din feliile de paine (fara coaja) pe care le-am stropit cu ulei aromatizat si apoi le-am introdus la cuptor cat sa se rumeneasca putin.
Pofta buna!