Pentru ca duminica trebuie sa petrecem mai mult timp cu familia, am ales pentru pranz ceva rapid, gustos si sa mâncăm si noi, părintii.
Operatiunea a durat cu totul 40 de minute!

INGREDIENTE (3 portii)

1 punga de dovlecel congelat (mare) sau 2 dovlecei proaspeti
1/2 pastarnac
o bucata telina
1/2 ceapă
10 cm praz
1/2 ardei gras rosu
1 cartof mare
cateva linguri de smantana 30% grăsime
cateva linguri iaurt (daca vreti sa fie putin acrisoara)
marar
2 catei de usturoi
1 ou

MOD DE PREPARARE

Dupa ce am spălat legumele, le-am pus la gătit cu aburi o jumatate de ora.

Intre timp am fiert un ou tare, l-am curătat si l-am taiat mărunt, am amestecat iaurtul cu smantana si am tocat mararul.

Cand s-au gătit legumele, am curătat ardeiul de piele si l-am tocat mărunt. Pe restul le-am mixat la blender.

Am adaugat iaurtul cu smantana, iar deasupra am presărat oul, ardeiul si mararul.

A iesit suficient pentru toata familia.

Poftă buna!

Alte precizari
Merge perfect si cu pui, curcan sau parmezan in loc de ou!