INGREDIENTE (2-3 portii)

400g dovlecei ( am folosit 2 zucchini)
3 oua
80g branza cheddar rasa (sau cascaval, emmental, gruyere, etc)
40g miez de paine
150ml lapte de vaca 3.5% grasime
Unt pentru uns vasul

MOD DE PREPARARE

Am fiert dovleceii cu coaja si taiati cubulete aproximativ 15 minute apoi i-am pus in strecuratoare sita si i-am pasat cu furculita pentru a elimina apa.

Painea se inmoaie in lapte, in timp ce dovleceii fierb.

Am separat albusurile de galbenusuri si am batut albusurile spuma.

Am mixat galbenusurile cu dovleceii, branza si painea inmuiata in lapte, apoi am integrat usor albusurile spuma, amestecand cu o spatula.

Am uns cu unt un vas de yena si am pus compozitia.

Am bagat la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 40 de minute.

Pofta buna!

*Vasul yena folosit are 17x21cm