INGREDIENTE
Aluat fraged
O bucata de carne de vita cat palma (vrabioara)
O ceapa
Un morcov
Un patrunjel de radacina
O jumatate ardei capia rosu
Un ou si un galbenus
O crenguta de busuioc
O crenguta de menta
Chimion turcesc (chimen) – optional

MOD DE PREPARARE
Am fiert carnea de vita si legumele si le-am tocat cu masina de tocat.
Am adaugat un ou, menta si busuiocul taiate marunt si am umplut cerculete de aluat dandu-le forma de semiluna. Am uns cu galbenus de ou si am presarat chimion turcesc (chimen). Am copt suberek-ul in cuptorul preincalzit la 180 de grade pana s-a rumenit.
Pofta buna!

Alte precizari
*carnea de vita poate fi inlocuita cu cea de oaie daca a fost introdusa deja
**reteta originala are doar ceapa, am adaugat si alte legume pentru un plus de gust si vitamine
***suberek-ul traditional se prajeste in ulei, am ales sa il coc pentru ca este o reteta destinata copiilor