INGREDIENTE

1 iaurt natur – 125g (pastrati paharul pentru a masura faina si uleiul)
2 pahare faina alba de grau tip 000 sau t45
1/3 pahar ulei de masline nonextravirgin
3 oua
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
2 lingurite praf de copt bio
½ lingurita pudra de vanilie- optional
1 mar mare sau 2 mici (am avut Golden)

MOD DE PREPARARE

Curatati marul si il taiati rondele foarte subtiri.

Intr-un bol mixati foarte bine ouale cu zaharul sau siropul. Adaugati apoi iaurtul, uleiul, praful de copt, vanilia si faina si mixati pana se incorporeaza bine toate ingredientele.

Puneti rondelele de mar pe fundul formei de prajitura (am avut forma din silicon rotunda cu diametrul de 21cm), iar peste mar turnati in uniform compozitia.

Bagati la cuptorul preincalzit la 170 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana trece testul scobitorii (aproximativ 25-30 de minute).

A iesit foarte foarte gustoasa, domnul Copil a mancat 2 felii :D!

Pofta buna si voua!