INGREDIENTE (3-4 portii)

3 linguri bulgur
1 ceapa
1 morcov mare
1/2 pastarnac
1 ardei (am avut congelat)
1 cartof alb mare
patrunjel uscat
oregano si cimbru uscat
1 cub unt sau o lingura ulei de masline
2 ciuperci champinon brune

MOD DE PREPARARE

Am avut legume gatite la abur: morcov, ardei, pastarnac, ceapa.

Peste bulgur am pus apa fiarta raport 1:2 si am acoperit vasul. Am lasat bulgurul sa se umfle 15 minute.

Pe foc am pus 1 pahar cu apa si cand a inceput sa fiarba am adaugat ciupercile tocate marunt si am lasat sa fiarba la foc mic, aproximativ 20 de minute, apoi am adaugat bulgurul , 1 cub unt, legumele gatite la abur maruntite si condimente: cimbru si oregano, am mai lasat 1 minut si gata.

Am ornat cu patrunjel.
Este prima data cand fac bulgur, dar mi-a placut mult gustul.

Pofta buna!

Alte precizari
Pentru mine as fi pus si turmeric, dar bebele nu e foarte incantat, asa ca nu m-am riscat :).